Direktlänk till inlägg 5 september 2009

Några Favoriter

Av Erika - 5 september 2009 13:26

Mina absoluta favoritställen att fynda på är veteranbilmarknader, antikaffärer och loppisar på landet, i stan håller nästan alla butiker överpriser, och så antikmässor.

Här kommer några av mina favoritställen.

#1. Hatterians pinaler, Lessebo. Att komma inanför dörren där är som att komma till en annan värld. Jag var där i somras och fyndrade massor av fina saker till bra priser. En underbar butik med många små rum att utforska. På övervåningen ett helt rum med hattar och vintagekläder, ett rum med bara julgrejer och på nedervåningen ett 50talsrum och ett romantikrum och det finns flera små mysiga rum att kika i. En underbar butik med underbara prylar till bra priser skulle jag säga.

#2 Sjökvistens allehanda, Ålstorp. Butik med allt. Jättestor butik med allt möjligt. Bra priser och trevlig personal. Här fyndade jag nylonstrumpor för 10 kronor.

#3 Antikvariat citron, Gränna. Antikvariat med massor av fina böcker och jättebra och trevlig personal.

#4 Sabine´s Antik och Loppmarknad, Emmaboda. Jag har tidigare skrivit o mden butiken här i bloggen men det tåls att sägas igen, dit återvänder jag jättegärna, jättekul butik med massor av roliga kuriositeter.

#5 Rutigt och randigt Secondhand, Båstad. Fantastisk butik mitt i Båstad med stort utbud av vintage kläder. Liten butik med mycket grejer. Här finns mycket vintagekläder och lite antikviteter. Här hittade jag en stärkt 50talsunderkjol. Väl värt ett besök.

#6 Tradera.se, behöver väl knappast någon närmare pressentation.

Och så inte att förglömma alla roliga små sommarloppis utmed vägarna. Solglasögonen ovan hittade jag på loppis i gamla järnvägsstationen i Båstad.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erika - 12 november 2009 14:49

Som ni märkt så händer det inte så mycket här. Jag har tappat inspirationen helt enkelt. Men jag hoppas att jag får tillbaka skrivlusten snart igen, kika gärna in med jämna mellanrum så dyker det nog upp ett och annat inlägg lite då och då. På åter...

Av Erika - 2 november 2009 08:17


   Hej på er! Jag har varit sjuk i influensan senaste dagarna, men börjar så smått känna att krafterna kommer tillbaka. Här kommer bilden på kappan som jag köpt, jag älskar den verkligen! Jag har ingen aning om vilket årtionde den kommer ifr...

Av Erika - 18 oktober 2009 09:19

Nu har jag äntligen hittat en vacker kappa till vintern. Bilder dyker snart upp här. ...

Av Erika - 14 oktober 2009 12:19

   Kikade in på Emmaus Björkå i Halmstad förra veckan. Kikade runt lite och hittade vackra gammla tavelramar, men inget annat som riktiogt fångade mitt intresse, så kom ett butiksbiträde där med en vagn med grejer som skulle plockas upp i hyllorna....

Av Erika - 11 oktober 2009 10:37

   Jag letar febrilt efter en tjusig vinterkappa i 40-50talsstil. Kanske ni kan hjälpa mej hitta en?? Här nedan och ovan ser ni några favoriter.        ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ CherryVintage med Blogkeen
Följ CherryVintage med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se